سند حاکمیت شرکتی شرکت پلی اکریل ایران
اطلاعات مربوط به ساختار هیأت مدیره شامل:
الف) ترکیب اعضای هیأت مدیره شامل ۵ عضو مطابق با اساسنامه شرکت می باشد. علاوه بر مدیر عامل، یک عضو موظف هیأت مدیره در شرکت حضور دارد و سه عضو دیگر به صورت غیر موظف در جلسات هیأت مدیره شرکت می نمایند.
تشریح اقدمات و نحوه اثربخشی هیأت مدیره و اهم مواردی که در جلسات هیأت مدیره شرکت مطرح شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است به شرح زیر می باشد:
- بررسی گزارش حسابرس در سال مالی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و تصمیمگیری در خصوص رفع تکالیف مجمع عمومی صاحبان سهام.
- اهتمام ویژه و بررسی و تصویب صورتهای مالی میاندورهای و سالانه شرکت.
- بررسی و به روزرسانی آییننامهها و دستورالعملهای اجرایی شرکت.
- طرح و بررسی و بحث پیرامون وضعیت عمومی و فعالیت شرکت.
- بررسی عملکرد وصول مطالبات و روند برخی از پروندههای حقوقی.
- استقرار حاکمیت شرکتی در سطح کل شرکت.
- بررسی و تصویب منشور کمیتههای تخصصی هیأت مدیره.
- بررسی و تصویب حقوق و مزایای کارکنان و مدیران ارشد اجرایی.
- بررسی و تعیین تکلیف پروندههای حقوقی باز سالیان گذشته.
- تعیین اعضای کمیتههای تخصصی هیأت مدیره.
- برگزاری جلسات متعدد جهت تعیین تکلیف زمین شرکت با استانداری و اداره کل منابع طبیعی استان.
- بررسی و تصویب گزارشهای عملکرد.
- بررسی و تصویب کمکهای رفاهی و انگیزشی و کارانه و پرداختیهای مناسبتی به کارکنان.
- پیگیری جهت تعیین تکلیف سهام شرکت.
- بررسی و تصویب طرح طبقهبندی مشاغل بعد از ۳۵ سال برای کارکنان شرکت جهت افزایش انگیزه و بهره وری کارکنان.
- بررسی و تصویب صورت جلسات کمیسیون معاملات و خریدهای داخلی و ارزی.
- بررسی و تصویب صورت جلسات کمیتههای قیمتگذاری و فروش محصولات شرکت.
- برنامهریزی جهت تأمین نقدینگی و مواد اولیه اساسی به صورت بلند مدت.
الف) گزارش عملکرد زیست محیطی شرکت در سال مالی مورد گزارش و پیشبینی روند آتی آن با توضیحات مفصل در بندهای بعدی ارائه گردیده است. این شرکت اقداماتی را انجام و گزارش آن به سازمان محیط زیست ارسال گردیده که نهایتاً منجر به «اخذ گواهینامه و تندیس سیمین صنعت سبز کشور» از سازمان حفاظت محیط زیست کشور با توجه به اقدامات و فعالیتهای تولید محصولات و فرآیندها با رویکرد صنعت سبز گردیده است. همچنین این شرکت ۱۱۰ هکتار درختکاری و نگهداری و آبیاری را از سالهای گذشته تا هم اکنون در رزومه فعالیت زیست محیطی خود دارد.
ب) پیامدهای حاصل از فعالیت شرکت (پیامدهای تخریب زیست محیطی) و تشریح اقدامات انجام شده در خصوص رعایت قوانین و مقررات حاکم بر تأثیرات زیست محیطی فعالیت شرکت به خصوص در حوزه پسماندها، منابع آب و آلودگی هوا در بندهای بعدی به صورت مشروح بیان گردیده است. این شرکت تمام اقدامات لازم در خصوص حفظ و نگهداری محیط زیست را انجام داده است.
ج) گزارش وضعیت مصرف انرژی در شرکت (شامل تمهیدات انجام شده در زمینه صرفهجویی انرژی): شرکت در حال حاضر جهت تولید انرژی مورد نیاز خود، ماهیانه حدود ۵,۷۰۰,۰۰۰ مترمکعب گاز مصرف مینماید که در نظر است با ارائه طرحهای مدیریت انرژی این مقدار کاهش داده شود. در این رابطه شرکت با تعمیر و تعویض تعداد زیادی از تله بخارهای کارخانجات از هدر رفت مقدار زیادی از انرژی توسط بخار جلوگیری به عمل آورد و همچنین در کارخانه اکریلیک ۲ ، با اسپری کردن آب دیونایز بر روی مسیر خروجی تانک کندانس این کارخانه، از هدر رفت مقدار زیادی آب و انرژی در این قسمت جلوگیری شده است. در نیروگاه شرکت نیز با تنظیم مقدار هوای اضافی کورههای حرارتی، سعی در کاهش انرژی مصرفی و بالا بردن راندمان این کورهها شده است. جهت تأمین روشنایی سطح کارخانه نیز، لامپهای قدیمی به تدریج با لامپهای فوق کم مصرف SMD جایگزین شدهاند. خط انتقال برق ۶۳ کیلوولت به شرکت نیز جهت کاهش تلفات برق، سرویس گردیده و مقرههای آن تعویض شدند.
د) تشریح اقدامات انجام شده در خصوص رعایت قوانین و مقررات حاکم بر تاثیرات زیست محیطی فعالیت شرکت به خصوص در حوزه پسماندها، منابع آب و آلودگی هوا: پساب تولیدی کارخانجات شرکت، پس از تصفیه در تصفیه خانههای شرکت، جهت آبیاری بیش از صد هکتار جنگل تولید شده در اطراف کارخانه مصرف میگردد و مشخصههای کیفی پساب تصفیه شده کاملاً مطابق با قوانین سازمان محیط زیست میباشد. هوای خروجی از دودکشهای کورههای کارخانه نیز مکرراً تحت پایش بوده و از نظر میزان آلایندگی، کاملاً مطابق با استانداردهای زیست محیطی است.
ه) آثار مالیاتی شامل جریمه، معافیت، تشویق و … (اقدامات شرکت در حوزه زیست محیطی، جلوگیری از اتلاف انرژی و سایر موارد مربوط به پایداری شرکتی، چه تاثیری بر مالیات پرداختی شرکت داشته است): در این راستا، شرکت با مدیریت مصرف برق شبکه و همکاری با اداره برق در فصول گرم سال، توانست حدود سی میلیارد ریال پاداش همکاری با شرکت برق را محقق نماید که در قبوض مصرفی به عنوان بستانکار لحاظ گردیده است.
و) اهداف بلندمدت شرکت در جهت حداقل سازی پیامدها (شامل کاهش پیامدهای تخریب زیست محیطی، حذف تلفات نیروی انسانی، اتلاف انرژی و ….): شرکت در راستای استفاده بهینه از منابع آب و کاهش مصرف مواد شیمیایی مورد مصرف در تهیه آبهای صنعتی، با ارائه طرح ایجاد سامانه اسمز معکوس بر روی آب خام ورودی به شرکت به ظرفیت ۱۶۰ متر مکعب بر ساعت، در صدد بهبود کیفی مصرف آب و استفاده بهینه از منابع موجود میباشد.
همچنین در این خصوص به صورت مشروح به عرض میرساند:
در راستای مفاد ماده ۵ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار:
در منشور اخلاق سازمانی که در شرکت تدوین و ابلاغ گردیده نه تنها تعامل سازنده و مفید در بخشهای مختلف مورد توجه قرار گرفته بلکه التزام و تمکین افراد به ارزشها و هنجارهای عرفی مورد ارزیابی قرار میگیرد. هیأتمدیره با اجرای درست رویههای قانونی ابلاغ شده از سوی سازمان بورس حداکثر دقت را در رعایت حقوق سهامداران در زمینههای مختلف از جمله اطلاعرسانی به هنگام جهت حضور و اعمال حق رأی در مجامع عمومی صاحبان سهام به اطلاعات به هنگام و قابل اطمینان به کار برده است.
در راستای رعایت مفاد ماده ۸ دستورالمعل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار
هیأتمدیره با تشکیل کمیته حسابرسی ضمن انجام پایش و پیگیری لازم جهت برگزاری جلسات ماهانه کمیته مربوط، عملکرد دورهای واحد حسابرسی داخلی و این کمیته را مورد بررسی و قرار میدهد تا بدینوسیله از رعایت قوانین و مقررات، تحقق کارایی و اثربخشی عملیات شرکت اطمینان حاصل نماید.
در راستای مفاد ۹ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
هیأتمدیره نسبت به بررسی سیستم کنترلهای داخلی در هر سال اقدام نموده و نسبت به تقویت این مهم و رفع ایرادات همواره تلاش مینمایند.
در راستای مفاد ۱۰ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
هیأتمدیره با در اختیار داشتن اطلاعات هویتی دارندگان اطلاعات نهانی، رعایت قوانین و مقررات در خصوص دارندگان اطلاعات نهانی مورد تأکید قرارداده است.
در راستای مفاد ۱۱ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
به منظور نظر سنجی از اشخاص مختلف در شرکت و همچنین اخذ گزارشات مربوط به نقض قوانین، صندوق اخذ پیشنهادات، انتقادات و گزارش نقض قوانین مورد استفاده قرار میگیرد از سوی دیگر دسترسی به مدیرعامل و سایر مدیران ارشد شرکت به نحوه مناسبی تسهیل گردیده و امکان انجام ملاقات حضوری برای هریک از همکاران فراهم میباشد.
در راستای مفاد ۱۵ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
جلسات کمیته حسابرسی شرکت به صورت منظم برگزار شده است و نتایج بررسیها و مصوبات این کمیته در قالب صورتجلسات مشخص تدوین و مستند گردیده است. همچنین کمیته انتصابات این شرکت، وظایف و مسئولیتهای مندرج در دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب بورس و اوراق بهادار به طور دقیق اجرا مینماید.
در راستای مفاد ۱۶ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
وفق برنامهریزی انجام شده در سطح اهداف کلان برای شرکت و در سطوح پایینتر برای واحدها و کمیتههای تخصصی شرکت، مطابق استراتژیهای مصوب به هیأتمدیره برای اهداف کلان در مقاطع سه ماهه و برای اهداف خود در مقاطع ماهانه بررسیها و پایشهای لازم در خصوص میزان تحقق اهداف صورت میگیرد.
در راستای مفاد ۱۷ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
به منظور اطمینان از آگاهی اعضای هیأتمدیره از مجموع وظایف، مسئولیتها و الزامات کاری خود در خصوص از منظر حاکمیت شرکتی، ابلاغیههای دریافتی در این خصوص مورد توجه قرار گرفته است.
در راستای مفاد ۱۸ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
با توجه به نظارت مستقیم مدیرعامل شرکت بر ابزارهای ارتباط با سهامداران از جمله عملکرد کارکنان واحد امور سهام اطلاعات مندرج در وبسایت شرکت، هیأتمدیره از ساز و کار ارتباط مؤثر با سهامداران و سرمایهگذاران اطمینان دارد.
در راستای مفاد ۱۹ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
شرکت دارای منشور هیأتمدیره میباشد که الزامات مربوط به وظایف، اختیارات بر مسئولیتهای رئیس هیأتمدیره، مدیرعامل و سایر اعضای هیأتمدیره، نحوه تنظیم دستور جلسات هیأتمدیره و نحوه تصمیمگیری و تصویب آن به طور صریح و شفاف تعیین شده است.
در راستای مفاد ۲۰ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
مدیرعامل در قالب قوانین و مقررات حاکم بر فعالیت شرکت، مصوبات هیأتمدیره را به اجرا رسانده و گزارش شفاف، دقیق و به موقع را در اختیار هیأتمدیره قرار داده است که همگی در قالب صورتجلسات هیأتمدیره مدون و مستند گردیده است.
در راستای مفاد، ۲۳، ۲۲، ۲۱ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
شرکت دارای دبیرخانه هیأتمدیره میباشد و دبیر آن زیر نظر مستقیم رئیس هیأتمدیره فعالیت مینماید. همچنین تمامی مدارک مربوط به مصوبات و صورت مذاکرات هیأتمدیره به ترتیب شماره و تاریخ جلسه در آن واحد نگهداری میگردد.
در راستای مفاد ۲۴ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
برنامهریزی لازم جهت برگزاری جلسات هیأتمدیره در دورهای یک ماهه و به اجرا در میآید و تعداد جلسات برگزار شده هیأتمدیره و کمیتههای تخصصی در گزارشات هیأتمدیره به مجمع به اطلاع سهامداران میرسد.
در راستای مفاد ۳۱ دستورالعمل حاکمیت شرکتی مصوب سازمان و اوراق بهادار
تمام گزارشات با رعایت قوانین و مقررات موجود در خصوص زمان افشای اطلاعات در وب سایت لینک به صفحه کدال و پلی اکریل ایران برقرار میگردد.
در راستای رعایت کلیه قوانین و مقررات در خصوص دارندگان اطلاعات نهانی اقدامات زیر تاکنون انجام شده است:
- شناسایی افراد دارای اطلاعات نهانی حداکثر 15 روز پس از اینکه به عنوان دارنده اطلاعات نهانی احراز شوند که عبارتند از:
– اعضای هیأتمدیره (اعضای حقیقی و نمایندگان اعضای حقوقی)
– مدیرعامل
– مدیر و معاون مجتمع
– مدیر طرح های توسعه
– مدیر بازرگانی، مدیر بازاریابی و فروش
– مدیر طرح و برنامه
– مدیر کنترل تولید و انرژی
– مدیر واحد حقوقی و وکیل شرکت
– مدیر واحد IT
– مدیر مالی و پرسنل واحد مالی
– مدیر حسابرسی داخلی و پرسنل حسابرسی داخلی
– دبیر کمسیون معاملات
– حسابرسان شرکت
– مدیرانی که در جلسات BRM حضور دارند
– اعضای هیأتمدیره، مدیرعامل و مدیر مالی اعضای حقوقی هیأتمدیره شرکت - ارسال دستورالعمل دارندگان اطلاعات نهانی جهت آشنایی با مفهوم و نحوه رعایت دستورالعمل مذکور
- دریافت فرم شماره1 از افراد فوق، تکمیل فرم شماره 3 و ارسال به سازمان بورس
- ثبت اسامی در فرم سامانه کدال و ارسال مدارک هویتی به سازمان بورس
- شناسایی افراد دارای اطلاعات نهانی حداکثر 15 روز پس از اینکه به عنوان دارنده اطلاعات نهانی احراز شوند که عبارتند از:
گزارش اقدامات انجام شده در خصوص مسائل محیط زیست
در خصوص رعایت تصویب نامه هیأت وزیران به شماره ۲۴۱۶۷۰/ت۵۹۷۹۳ ه مورخ ۲۷/۱۲/۱۴۰۱ در خصوص معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده، با توجه به اینکه شرکت پلی اکریل ایران صنعت سبز کشور بوده، مطابق با ماده ۲ آییننامه، شرکت پلی اکریل ایران مشمول این تصویبنامه نمیباشد. علاوه بر درختکاری ۱۱۰ هکتار از چندین سال گذشته و نگهداری از آن طی سالیان متمادی، این شرکت اقداماتی را انجام داده و گزارش آن به سازمان محیط زیست ارسال گردیده که نهایتاً منجر به «اخذ گواهینامه و تندیس سیمین صنعت سبز کشور» از سازمان حفاظت محیط زیست کشور با توجه به اقدامات و فعالیتهای تولید محصولات و فرآیندها با رویکرد صنعت سبز گردیده است. مابقی فعالیتها به شرح جدول زیر میباشد:
ردیف | اقدامات انجام شده جهت حمایت از محیط زیست | کل مخارج انجام شده (میلیون ریال) | مخارج انجام شده جهت خرید تجهیزات، تاسیسات و تعمیرات لازم | نتایج حاصل از اقدامات حمایتی | برآورد میزان کاهش خسارات |
---|---|---|---|---|---|
1 | انتخاب شرکت پلی اکریل ایران به عنوان صنعت سبز کشور | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | اخذ صنعت سبز کشور از سازمان حفاظت محیط زیست کشور با توجه به اقدامات و فعالیت های تولید محصولات و فرآیندها با رویکرد صنعت سبز | |
2 | بازدید روزانه از قسمت های تولیدی جهت کاهش تولید پسماند در مبدا | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – شناسایی راهکارهای کاهش تولید پسماند و تفکیک آنها در هر قسمت – اجرای مدیریت پسماند در نواحی | |
3 | تفکیک و پردازش پسماندهای قابل استفاده جهت بازچرخش و استفاده مجدد در تمامی بخشها | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کاهش استفاده از مواد اولیه – کاهش استفاده از انرژی – کاهش تولید ضایعات غیرقابل بازیافت | |
4 | تغییر وایندرهای ریسندگی نخ پلی استر | مطابق با قرارداد | مطابق با قرارداد | – کاهش تولید پسماند در مبداء – کاهش سر و صدای محیط کار | اهداف آتی شرکت در جهت افزایش بهره وری |
5 | راه اندازی و پیشرفت چندین سامانه اتوماسیون اداری | توسط پرسنل بخش IT | توسط پرسنل بخش IT | – کاهش استفاده از کاغذ – کاهش پسماند کاغذی | |
6 | تفکیک پسماندهای خانگی، صنعتی، ویژه و پزشکی و مشخص نمودن محل انبارش هر پسماند | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – عدم اختلاط پسماندها و مدیریت بهتر آنها جهت استفاده مجدد یا امحا – جلوگیری از انتشار پسماندها در محیط | |
7 | انتقال پسماندهای خانگی و عادی به شرکت بازیافت شهرستان فلاورجان | مطابق با قرارداد | با توجه به امکانات موجود | – بازیافت و دفن اصولی پسماندهای خانگی تولید شده | |
8 | انتقال پسماندهای صنعتی و ویژه به محل های امحای مجاز | حدودا 2000 | با توجه به امکانات موجود | – امحا و دفن اصولی و بهداشتی پسماندهای ویژه – دفن و نگهداری اصولی پسماندهای صنعتی – جلوگیری از ریزش یا تماس پسماندها با خاک و آلوده نمودن خاک و آب | |
9 | انتقال نخاله های ساختمانی به محل مجاز نگهداری نخاله های ساختمانی شهرداری | حدودا 30 | با توجه به امکانات موجود | – پاکسازی محوطه شرکت – جلوگیری از آلودگی خاک – جلوگیری از انتشار خاک و ضایعات ساختمانی در محیط زیست | |
10 | بررسی و انجام اقدامات اولیه جهت اجرای سیستم RO | مطابق با قرارداد | مطابق با قرارداد | – کاهش مصرف آب – تصفیه مطلوب تر آب مورد استفاده | اهداف آتی شرکت در جهت مصرف بهینه منابع |
11 | بررسی و آنالیز روزانه پارامترهای پساب ورودی و خروجی تصفیه خانه | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – جلوگیری از ورود آب آلوده به محیط و فضای سبز شرکت | |
12 | تعویض و بروزرسانی بعضی از مسیرهای آبیاری قطرهای فضای سبز | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – جلوگیری از هدر رفت آب – آبیاری مناسب فضای سبز – جلوگیری از ایجاد تنش آبی برای درختان | |
13 | استفاده از میکروجت جهت آبیاری فضای سبز | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کاهش مصرف آب – راندمان بالاتر آبیاری | |
14 | تعمیرات اساسی تبخیرکننده نیروگاه | مطابق با قرارداد | مطابق با قرارداد | – کاهش مصرف سوخت – کاهش آلاینده های هوا | |
15 | کنترل و بررسی مستمر نحوه سوخت در توربینها | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کمک در کاهش مصرف سوخت – کاهش آلایندههای هوا | |
16 | تجهیز و استفاده از دوچرخه به جای وسایل نقلیه داخلی جهت جابجایی افراد و انجام امور تعمیراتی، نمونه برداری، ارتباطات بین بخشی | حدودا 500 | با توجه به امکانات موجود | – کاهش استفاده از سوخت فسیلی در شرکت – کاهش آلودگی هوا ناشی از تردد اتومبیل ها | |
17 | استفاده از اینورتر (Inverter) | مطابق با خریدهای تدارکاتی | مطابق با خریدهای تدارکاتی | – کاهش شاخص مصرف برق در بخش های تولیدی | |
18 | تنظیم سیستمهای سرمایشی و گرمایشی بطور دوره ای و منظم | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کاهش مصرف سوخت و انرژی – راندمان بالاتر سیستم ها | |
19 | – استفاده از لامپهای کم مصرف و تعویض لامپهای فلورسنتی با لامپهای LED | مطابق با خرید های تدارکاتی | با توجه به امکانات موجود | – استفاده از تکنولوژی کم مصرف انرژی در بخش روشنایی – کاهش مصرف برق و انرژی – کاهش پسماندهای الکترونیک و خطرناک | |
20 | کنترل مداوم اسکرابر جهت جذب بخارات جمعآوری شده در سالن و حمامهای ریسندگی اکریلیک دو | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کاهش آلودگی هوا – جلوگیری از هدررفت مواد اولیه | |
21 | جایگزین کردن درختان مقاوم به اقلیم منطقه | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – کاهش مصرف آب | |
22 | خوداظهاری در پایش از طریق آزمایشگاه معتمد | سالانه حدودا 200میلیون ریال | با توجه به امکانات موجود | – اطلاع از وضعیت منابع آلاینده شرکت – نظارت سازمان حفاظت محیط زیست | |
23 | تجهیز و نگهداری سیستم پایش آنلاین بر روی خروجی سیستم تصفیه پساب | – اطلاع لحظه ای از وضعیت سیستم تصفیه خانه شرکت – انجام اقدامات رفع آلودگی در صورت لزوم در مدت زمان اندک | |||
24 | گواهی ISO استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت و محیط زیست | با توجه به امکانات موجود | – سنجش عملکرد محیط زیستی – اطلاع از کیفیت فعالیت های انجام شده | ||
25 | تدوین اثر متقابل فرایندها با محیط زیست و شناسایی خطرات و فرصت ها | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – شناسایی اثرات محیط زیستی شرکت – تهیه رویه مقابله در کمترین زمان با بهترین عملکرد | |
26 | تاسیس خانه محیط زیست | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – انجام مسئولیت اجتماعی شرکت در حوزه محیط زیست – ایجاد محیط مناسب برای فعالیت عمومی در عرصه حفاظت و آموزش محیط زیست | |
27 | اسپانسری و حمایت در طرح محیط یار شهرستان مبارکه (سال 1401) | حدودا 300 میلیون ریال | – آموزش های محیط زیستی به بیش از 400 دانش آموز در شهرستان مبارکه | ||
28 | دوره های بازآموزی و آموزش محیط زیست ویژه پرسنل | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – آشنایی پرسنل شرکت با الزامات و فعالیت های محیط زیستی – افزایش عملکرد پرسنل در رعایت الزامات محیط زیستی بخصوص تفکیک و انبارش پسماند | |
29 | برگزاری دوره آموزشی مدیریت پسماند صنعتی ویژه صنایع استان اصفهان در سال 1401 | با توجه به امکانات موجود | – آشنایی با روش های مدیریت پسماند صنعتی در شرکت – افزایش کیفیت تفکیک، انبارش و مدیریت پسماندهای صنعتی شرکت – کاهش هزینه های مدیریت و امحای پسماندها – افزایش سطح آگاهی پرسنل HSE صنایع استان در راستای مسئولیت اجتماعی | ||
30 | برگزاری دوره های آموزشی HSE ویژه افراد جدید الاستخدام | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – افزایش آگاهی و آشنایی پرسنل جدیدالاستخدام با الزامات و قوانین ایمنی، بهداشتی و محیط زیستی شرکت – بهبود عملکرد نیروهای تازه استخدام شده در حوزه های ایمنی، بهداشت و محیط زیست | |
31 | برگزاری دوره های آموزشی تغییر MSDS به SDS | با توجه به امکانات موجود | با توجه به امکانات موجود | – آشنایی با نحوه تغییر MSDS به SDSمواد شیمیایی تولیدی و مصرفی برای کلیه نواحی تولیدی و پشتیبانی | |
32 | ایجاد و انتشار و نصب بنرهای اطلاع رسانی و آموزشی محیط زیستی درسطح شرکت، تابلوی اعلانات و در پورتال داخلی | با توجه به امکانات موجود | – اطلاع رسانی جامع به تمامی پرسنل در جهت رعایت الزامات محیط زیستی – کاهش موارد آلاینده محیط زیست توسط پرسنل | ||
نام و نامخانوادگی | سمت | زمینههای سوابق کاری | تاریخ عضویت در هیأت مدیره | عضویت همزمان در هیأت مدیره سایر شرکتها | عضویت قبلی در هیأت مدیره سایر شرکتها در 5 سال اخیر |
---|---|---|---|---|---|
سيدمحمد طباطبائي پور | رئیس هیأت مدیره | آبان 1403 | |||
سیدمحمد کاظمی | مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره | دی ماه 1400 | |||
محمود شهشهاني پور | عضو هیأت مدیره | آبان 1403 | |||
علي محمودي | عضو هیأت مدیره | آبان 1403 |